Marokánky
Suroviny: 100 ml smetany ke šlehání, 100 g míchaného kandovaného ovoce, 100 g sekaných mandlí, 100 g krupicového cukru, 1 lžíci hladké mouky, 2 lžíce másla, 50 g ovesných vloček.
Čokoládovou polevu
Postup: smetanu přivedeme k varu, vmícháme cukr, opražené vločky na másle, kandované ovoce a mandle. Vmícháme mouku a povaříme na hustou kaši. Lžičkou klademe na plech vyložený pečícím papírem malé kopečky, které lžičkou zploštíme a pečeme při 150-160°C . Po vychladnutí máčíme spodní stranu do rozpuštěné čokolády.
Náhledy fotografií ze složky cukroví, sušenky
Komentáře
Přehled komentářů
ahoj, marokanky jsem delala minuly rok na Vanoce, nebyli vsak takove jake jsem chtela..prijde mi, ze je moc lidi na Vanoce nedela a to pritom nechapu proc.. jsou vyborne...nekdy si rikam, ze mam plny zuby tech stejnych cukrovi a chci neco noveho..tak Vas recept zkusim :) dekuji
nechapu :)
(Andreea, 19. 12. 2014 23:16)