Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pšeničný kmínový chleba

15. 9. 2010

psenicny-kminovy-chleba.jpgSuroviny: 300 ml vody, 1 lžíce octa, 2 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička chlebového koření, 1 lžička kmínu, 330 g směsi na domácí chléb(Kaufland), 200 g polohrubé výběrové mouky, 1/2 droždí, 1 lžička cukru.

Postup: suroviny dáme do pekárny, zapneme program Těsto a necháme zpracovat a vykynout. Vykynuté vyndáme propracujeme, dobře těsto uzavřeme a necháme v ošatce nebo ve vormě znovu nakynout. Pečeme v rozpálené troubě na 220°C 12 minut, stáhneme na 180°C a dopečeme.

 

 

Náhledy fotografií ze složky chleby z trouby

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA