Jdi na obsah Jdi na menu
 

100% celozrnný chleba

100--celozrnny-chleba.jpgSuroviny: 280 ml vlažné vody, 1 lžíce jablečného octa, 2 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 2 lžičky chlebového koření, 100 g špaldové celozrnné mouky, 300 g pšeničné jemně mleté celozrnné mouky, 100 g žitné celozrnné mouky, 11 g droždí, 150 ml opražených semínek.

Postup: suroviny dáme v pořadí do pekárny a zapneme Základní program.  Po posledním hnětení vyndáme háky, těsto uhladíme a poprášíme moukou.

Z kraje je těsto hutnější, určitě nepřidáváme vodu, zřídne.

 

Náhledy fotografií ze složky domácí pekárna

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA